Inte världens finaste collage direkt men spela roll liksom. Är så sugen på att bara köpa allt det här, men vad ska man göra när pengarna inte räcker till? Då får man hoppas på att något bättre och finare kommer nästa månad.
 
Idag är det fredag mannar, det är asnice ju. Sitter just nu på svenska lektionen, känns som att jag alltid skriver när jag har svenska.. Aja. Efter det här har jag lunch och sen idrott. Efter det slutar jag och så ska jag förmodligen följa med Djana till Haninge då hon ska fixa sina naglar och sen ska vi skynda oss hem snabbt som satan för att sedan dra hem till Kazhan. Så ja det är en lång dag framför mig. Men vi hörs senare!
 
Hej på er alla goa och glada, haft en bra dag? Jamen tackar som frågar min dag har varit bra, började dagen med lite matte och sen så hade vi ett "EECC-möte" alltså european energy and climate conferance, ja det var ett arbete i skolan. Det gick faktist rätt så bra, vi debbaterad och lite sånt hatar debatter tycker det är urtråkigt förutom när man langar bra kommentarer, dock failadejag totalt på sista ämnet, aja jålå. 
 
Slutade cirkus halv två och då satt jag kvar till typ halv fyra, sen rullade jag hem fixade lite saker och sen så åkte jag och Djana iväg och köpte födelsedagspresenter till Kazhan som fyllde 17 år igår, det är alltså tjejmiddag imorgon. Well, nu ska jag träna lite och sen ånga ansiktet. Vi hörs later!