Asså det här gjorde min dag! All den här jävla hysterin kring Justin Bieber, herregud det är bara pinsamt. Visst jag erkänner gillar vissa av hans låtar, men annars tycker jag att han är för mycket smör. Det är verkligen allt för att alla tjejer ska smälta... Aja sjukt rolig video, 10 gånger bättre än den riktiga Justin... Det är nu jag ska vara glad för att jag inte är en storbloggare, haha hade fått alla belibers på mig.
 
Tja alla mina bloggreaders, haha. Idag har varit en troligt seg dag, skolan som kändes som en evighet.. och nu sitter jag hemma hos Djana och ska försöka plugga på samhällen. Det är otroligt skönt just nu i skolan för det känns som att man betar av allting lite för varje vecka. Allt som man stressat med för att det ska bli bra och färdigt i tid. Sommarlovet kommer verkligen vara välförtjänt! Nej men nu ska jag plugga, annars har jag väl predikat i onödan. Tjarå!
 
Herregud idag har jag pluggat som ett psyko. Haha asså verkligen hela eftermiddagen med lite avbrott då och då. Jag och Djana hade i alla fall ett väldigt trevligt dygn tillsammans. När hon kom hit igår så stoppade jag henne typ när hon satte foten innanför dörren. Jag hade coca cola behov så vi gick ner till statoil och köpte det och kakor.. hehe. Sen så låg vi i mitt rum hela kvällen skrattade, pratade och hade det sådär mysigt som bara vi kan ha.
 
Idag så fortsatte allt vårat skoj haha, nej men vi gick upp vid 11 och åt frukost sen så tog vi lugnt en stund och sen pluggade vi ute i solen på altanen. Det var så varmt och härligt. Sara kom hit en stund också, så det var ju najs. Djana åt middag här och vi såg på riktigt gravida ut efter det. Följde med henne hem för en timme sen typ och sen dess har jag städat på rummet, lyssnat på musik och gjort lite squats. Nu ska pluggandet fortsätta och avsluta min kväll. Förresten imorgon kommer min älskling hem herregud vad jag har saknat honom... han har ju bara varit borta i 3 dagar men ni som är i ett förhållande förstår mig. Jaja, puss och god natt!