Hej hej! Haft en bra dag? Det har i alla fall jag. Kom hem vid 13.00 och sen dess har jag tagit det lugnt och varit med en mycket speciell och omtyckt människa. Mer om det någon gång i framtiden. Denna någon drog hem vid 17.00 och sen dess har jag kollat på pretty little liars. Och nu ska jag fixa lite saker och plugga, blir en väldigt skön kväll. Men vi hörs senare!
 
 
Hej på er! Idag är det torsdag och jag har just nu ämneshandledning, skitkul naah. Ska plugga lite allt möjligt, matte och naturkunskap står högst upp på schemat. Men behöver hålla på lite med webbutveckling och spanska också, fast spanskaboken är hemma så får väl ta det senare. Nej dags att plugga har redan tappat en halvtimme p.g.a. min lärare.
 
Idag hittade jag en webbshop som sålde en hel del intressanta grejer till bra pris. Bland annat dessa mobilskal. Ovan ser ni till iPhone 5 och 4/4s men det fanns även till samsung galaxy och lite andra mobiler. Priset ligger mellan 100-170 kr beroende på vilket skal man köper. För att ta er till butiken tryck på någon av bilderna.