Hej där! Nu har det gått ett antal dagar sen jag senaste bloggade. Men har haft en massa för mig... för det mesta har ag dock jobbat på baksidan. Det är så otroligt roligt ni anar inte. Med andra ord det är jobbigt och jag har ont lite här och där, men jag ska inte klaga pengar är pengar. Sommarlovet har annars fått en väldigt bra början. Har haft det väldigt bra och så, så ja. Har lite att visa, en design att göra klart.
 
Det är inte så långt kvar tills jag drar till Bosnien heller, idag är det 16 dagar kvar. Så det kommer bli en aning läskigt men jävligt roligt. Idag är det i alla fall torsdag och jag ska gå och lägga mig relativt tidigt, ska upp vid 6 imorgon så ja. Men vi höres!
 
 
Det har nu gått ungefär 6,5 år sedan jag började med ridningen. Jag var 9 år och skulle snart fylla 10. Under alla dessa år har jag utvecklats väldigt mycket. Jag har varit rädd och sedan kommit över min rädsla. Jag har vågat och varit modig. På senaste tiden har det tyvärr inte varit lika roligt att rida. Det fanns en tid då jag älskade att hoppa, det var verkligen det bästa med ridningen. Det märktes också, jag har varit mycket bättre på hoppning än dressyr. Jag har varit bra, kanske inte den bästa men ändå tillräckligt bra för mig själv.
 
Men jag har börjat vara rädd, rädd för en massa. Jag älskar hästar, det är inte det. Men ibland blir det såhär. Idag hade jag min sista ridlektion. Jag hade min favorithäst, som jag inte ridit något på under dem senaste två månaderna. Jag hade verkligen en jättebra sista ridlektion och jag kan med ärlighetens namn säga att jag kommer sakna ridningen. Det har varit många bra år. Men det är dags för mig att göra annat nu. Det jag försöker komma fram till är att jag inte längre kommer rida. Det känns tråkigt men samtidigt skönt, för då kan jag lägga tiden till annat istället. Det skär lite i hjärtat, men jag är säker på att jag en dag kommer hoppa upp på en hästrygg igen.
 
God natt.
 
Hej hej! Det är mitt i natten nu och jag ska snart sova. Har hållt på att fixa med en ny design som kommer upp snart förhoppningsvis. Är redan klar med headern och jag är väldigt nöjd. Håller på att tänka ut hur jag vill ha min design, har kommit en bit men är inte klar ännu. Men har jag ganska mycket fritid nu... eller ja ska börja jobba på måndag haha. Så ja det är vad ni har att vänta er.
 
Idag har jag varit hemma, tog en lång sovmorgon, herregud vad det var skönt. Idag kom även vårt nya köksbord + stolar, så jag och mamma pysslade ihop det. Det blev verkligen jättefint. På kvällen så gick jag ut och åt middag med familjen, otroligt mysigt, sen spelade vi kort och nu ska jag väl sova. Vi hörs, god natt!