Min underbart gulliga kusin ↑
 
Har alla haft en bra påsk? Det har jag, eller ja hade väl föredragit att vara hemma under helgen, men det är ju kul att träffa släkten. Men nu sitter jag i alla fall hemma i min soffa och väntar på att det ska bli middag. Efter det så ska jag plugga, och roligare än så blir inte den här dagen. Nej jag behöver äta någon macka eller något, bye!
Orginal bilden
 
Det finns några verisioner av den här bilden. Efter att jag och Tobbe hade varit ute i onsdags, så kollade vi igenom bilderna. Då såg han den här bilden och sa "Om den hade varit lite mörkare, så hade det varit som i en skräckfilm." För skojs skull så ändrade jag bildens ljuskurvor så att det blev som i en skräckfilm. Och visst hade han rätt, det ser ut som början av en skräckfilm, eller varför inte ett bokomslag?
 
Skräckfilms bilden
 
 
Njaaa det är ju inte jag som kör, med tanke på att jag inte ens börjat övningsköra ännu så hade jag varnat er i förväg om så var läget. Nej men jag sitter i baksätet på väg till mina kusiner i Hedared, njuter av internet från min mobil. Det är ju inte jättebra, men bättre än inget. Nej men jag ska fortsätta att redigera lite bilder, finns inte så mycket annat att göra. Puss hej!