Hej hej! När bloggade jag sist? Jag vet inte... haha, nej men den här veckan har bestått av plugg, plugg och lathet typ... har varit med kompisar och Tobbe också. Idag är det torsdag vilket jag tror få har missat. Ska snart ner mot stationen för att ta tåget mot Stockholm och så vidare mot grönan. Ska på Adrian Lux med Djana och Katharina, sen kanske man träffar andra där, vem vet haha. Tycker nämligen att jag förtjänar att slappna av lite och ha kul, pluggar ju lika mycket som kossor äter gräs... Har ju suttit hemma hela dagen och kämpat mig igenom webbutvecklingen och sedan skrivit lite på min samhällsuppgift. Men snart så är jag fri igen. Nej nu tycker jag att de borde ta och komma. Vi hörs!
 
Hej hej! Idag är humöret på topp föööööör igår så bokade vi min flybiljett till bosnien, whoop whoop! Den 13 juli så flyger jag ner till min bestisfestis Djbanana. Emegerd, fatta hur jävla taggad jag är just nu! Längtar längtar. Djana och hennes mamma var hemma hos oss igår, så vi fikade och diskuterad om hur det blir osv. Asså Hajpmode: ON. Nej men jag och Djana är typ helt uppe i varv för det här!!
 
Idag är det förresten Måndag och jag är inte ett dugg sur över det, det här är också sista riktiga veckan i skolan. Har en massa inlämningar hela veckan, men I fix. Nästa vecka så är jag i skolan under hela måndagen och tisdagen och sen halva onsdagen. På onsdagen tar nämligen min kusin studenten, torsdag är det nationaldag och på fredagen så tar våra 3:or studenten. Sen är det avslutningsvecka efter det. Nej men nu ska jag plugga eller något.
 
...Nej för idag är det min bästa väns födelsedag!(en av de i alla fall) Brukar inte vanligtvis skriva när mina vänner fyller år, det är så otroligt mycket personligare att fira sina kompisar än att skriva en inlägg på bloggen. Och trots att jag har många kompisar som betyder mycket för mig, så finns ändå de kompisar som jag känner lite extra för (det där lät lite lesbiskt). Nej men det här är mina älskade barndomsvän, partner in crime, Melissa. Vi har varit bundisar i hela 15 år.
 
Vi går inte längre i samma klass, vi ses inte lika ofta. Men du är en kompis man ska hålla hårt i, alla minnen, alla bråk, all kärlek, allt tjejsnack, all lycka, allt hat. Det är inget man tar förgivet. Älskar dig till döds. Och eftersom att jag inte kan ta mig själv på allvar för att jag låter så cheesy så måste jag säga "you got my back bro". 17 år min fina vän, nästa år får du helt enkelt hit the bar utan mig men jag kommer ikapp, lovar! December med andra ord, 564-365=199 dagar, så passa på innan jag gör klubben osäker, hahah! Puss pårej.
 
P.S Tog den fulaste bilden som jag kunde hitta på dig, bara för att vara lite mainstream...