Ny vecka, nya tag, nytt blogginlägg. Haha skön jag är. Nej men har ni hört Daniel Adams-rays nya album? Shiit I'm in love. Favoriten just nu är helt klart Tårarnas Reservoar,"I'm dying!!" Som Felicia skulle säga, ni som vet, vet. Annars så flyter allt på, plugg som vanligt men det känns som att det börjar lätta lite, men så gör det inte det ändå liksom. Nej men vi har typ 4-5 prov nu inna lovet. Det första är imorgon i idrott, kul kul. Sitter och skriver lite på en uppsats som ska in nu ikväll. Så det är väl vad jag gör. Förresten så är det exactly 2 veckor till min födelsedag. Snart börjar nedreäkningen för min 18-årsdag... nej men luuuugn nu, det är förtfarande mer än 1 år kvar haha. Vi hörs hörni!
 
I onsdags var det ingen vanlig dag nej för då var det min bloggs födelsedag! För ett år sen, den 13 november 2012 så skapades min blogg. Det har varit väldigt mycket upp och ner, i början uppdaterade jag regebundet nu så är det lite då och då. Jag vill uppdatera mer än vad jag gör, men gör helst det när jag har tid/ork/idéer/tankar. Meen I'm happy, shit ett år det gick snabbt.
 
 
Asså jag har lite av ett dilemma, okej egentligen inte världens dilemma. Men jag håller på att fixa ihop en önskelista inför min födelsedag och julafton. Vi alla önskar oss alltid något och i vår familj är det alltid bäst att göra en lista och ge till mamma ifall någon undrar, haha det är säkert så hos de flesta men anyways... jag vill ha en färgglad väska, någon av dessa tre, men jag vet inte vilken... skulle bli tacksamm för lite hjälp. Och sedan är det ett näjs tips, hos have2have.se.