Ni är få men ändå värda lite uppdatering. Hur är läget idag? Här så ligger man i sängen med mensvärk och ja den är som alltid. Har varit en vecka med två skoldagar för att jag har varit hemma alla andra dagar p.g.a. att jag varit sjuk och mensvärk. Så lusten för att skriva här har inte varit på topp direkt.
 
Lördag idag, vaknade upp hos Tobbe min bästa medicin, gullungen som pysslar om mig, inte bara han heller hela hans familj, de är så gulliga älskar att vara hemma hos dem. Kom hem för 1 timme sen och har bara legat i sängen sedan dess. Ska snart ta mig upp ur mitt råtthål och gå ner till Willys med Djana, sen ikväll ska jag iväg till Kista för lite catch up med min underbaraste Melissa, kanske köper något också får se har en liten tanke. Vi ska i alla fall äta mat så det blir mysigt!
 
BTW jag har blivit lite beroende av olika bloppisar, skriver hela tiden till folk att jag vill köpa deras kläder, men det är så billigt och det finns så mycket fint så varför inte, haha! Så ja, men vi hörs senare puss!
 
Ja detta inlägg är en aning sent, men för exakt en månad sen så var jag och blev sminkad på Makeupstore i Stockholm. Hade fått det i julklapp förra året, om det är någon som kommer ihåg det. Jag tyckte att det var kul, gillar smink och sånt så ja. Hon som sminkade mig var verkligen jättetrevlig och duktig, så jag var nöjd! Med mig hem fick jag dessa tre grejer. Ett foundation-puder, en eyeliner i kajalform och en rosa neccesär.
 
Foundation-puder: Asså jag älskar den, jag brukar vara ganska blank och glansig i ansiktet, men när jag lägger på det här så blir det matt och fint. Inte så matt att jag ser död ut, men liksom så att jag inte är en spegel. Namnet på min är dual powder Copenhagen.
Eyeliner: Den är så fin, lite metall/brun färgade men den ser svart ut liksom. Eftersom att den inte är så mäktig som andra eyeliners så tar den inte över sminket och man ser inte ut som om man är påväg till en fest. Den heter Chocolat cheescake metallic.
Neccesären: Ja den är rosa och rymmlig, vad mer behövs sägas? 
Boots≈ 400 kr inkl. frakt  Nike free run 900 kr inkl. frakt
 
Förra veckan beställde jag dessa två godingar, ett par bruna boots och ett par Nike free run 5.0. Beställde båda paren på Amazon, den engelska variationen dåra. Fick dem efter cirka en veckas tid. Är så nöjd! Åhh älskar båda paren, men speciellt mina nya träningsskor. Det är dessutom billigare på amazon än här i Sverige, allt är så mycket dyrare här... men Amazon är i alla fall ett tips om ni vill köpa något lite billigare. Visst frakten låg på 100 kr men sparade ändå några hundralappar.