Ni är få men ändå värda lite uppdatering. Hur är läget idag? Här så ligger man i sängen med mensvärk och ja den är som alltid. Har varit en vecka med två skoldagar för att jag har varit hemma alla andra dagar p.g.a. att jag varit sjuk och mensvärk. Så lusten för att skriva här har inte varit på topp direkt.
 
Lördag idag, vaknade upp hos Tobbe min bästa medicin, gullungen som pysslar om mig, inte bara han heller hela hans familj, de är så gulliga älskar att vara hemma hos dem. Kom hem för 1 timme sen och har bara legat i sängen sedan dess. Ska snart ta mig upp ur mitt råtthål och gå ner till Willys med Djana, sen ikväll ska jag iväg till Kista för lite catch up med min underbaraste Melissa, kanske köper något också får se har en liten tanke. Vi ska i alla fall äta mat så det blir mysigt!
 
BTW jag har blivit lite beroende av olika bloppisar, skriver hela tiden till folk att jag vill köpa deras kläder, men det är så billigt och det finns så mycket fint så varför inte, haha! Så ja, men vi hörs senare puss!

Kommentera

Publiceras ej