Att jag berättade om att vi hade en inneboende? Jag skrev inte så jättemycket om honom, men han hette i alla fall Andrew. Han spelade som qb för Arlanda Jets A-lag och skulle egentligen bara bo här hos oss i en vecka tills man kunde hitta ett boende till honom. Man hittade ett boende men det var en bit bort så det skulle bli ganska mycket fram och tillbaka åkande. Mamma och pappa bestämde sig i alla fall för att han skulle få bo kvar här tills han åkte hem. Så vi har haft en inneboende hos oss i lite mer än 3 månader. Han blev som en femte familjemedlem, vi alla gillade honom verkligen och det gör vi fortfarande, han kallade t.o.m. oss för hans "Swedish family".
 
Imorse, klockan 04.00, så åkte jag, pappa och Andrew iväg till Arlanda för att det tyvärr var dags för honom att åka hem. Helt ärligt så har jag varit ledsen över det här hela dagen, han har varit som en storebror för mig, min amerikanske brorsa. Jag var inte den enda som tyckte det var tråkigt, alla tyckte det. Men man kan ju även förstå att Andrew ville hem, till sin riktiga familj och han skulle trots allt bara vara här över sommaren.
 
Det är helt sjukt hur man kan sakna en person så mycket, trots att vi inte kännt varandra länge och förmodligen inte kommer träffas allt för ofta. Usch nej det här är inte kul. Har tyvärr ingen bild på honom, hade gärna tagit en bild tillsammans med honom men fann inget tillfälle helt enkelt... men sånt är livet.

Kommentera

Publiceras ej