Bonsoir! Ännu en helg har försvunnet ut i tomma intet. Nej men de passerar alldeles för snabbt. Men det har varit en väldigt rolig helg så det är alltid något. Igår kväll blev det, som jag skrev, fest. Fan så kul jag hade. Det var liksom som en hemmafest eller förfest som aldrig tog slut. Tanken var ju egentligen att vi skulle gå ut och dansa efteråt men det blev helt enkelt inte så. Jag tror att de flesta av oss var ganska trötta och slitna, jag var det i alla fall. Under kvällen var det i alla fall mycket prat och skratt. Språket var blandat mellan franska och engelska haha så emellanåt nickade jag och svarade på svenska. Drack en flaska rosé för mig själv så tyckte att jag var exremt rolig när jag gjorde så. Vi spelade i alla fall beerpong och jag sa att jag var grym och mycket riktigt var jag sämst. Stackars min lagkamrat för jag dricker ju inte öl så han fick svepa alla själv... vi vann nästan i alla fall. Spelade också något spel som jag inte riktigt förstod haha var väl för full eller något. Slocknade väl i min säng runt tre-tiden. Sov sjukt bra faktiskt trots att jag druckit. Det vill säga jag brukar inte sova så bra när jag druckit. Nä nu ska jag dra mig upp till rummet och sova. Är så trött. Ny vecka imorgon, nya tag. Ha det gött!
 
P.s Ingen rumskamrat ännu D.s
 
 
Bonjour mon amies! Yes franskan blir bättre haha, speciellt nu när jag har internet och det blir lättare att plugga. Sitter för tillfället ute på min balkong och har tagit tillfället i akt att plugga lite, I know på en lördag haha. Borde egentligen ha gjort det igår men det blev liksom inte av.
 
Efter det här ska jag i alla fall hoppa in i duschen och sen ta mig ner till spar (affären) och handla typ cola och något gott. Det lutar just nu åt brie, lite kex och någon god marmelad. Det låter på de andra som att det blir fest ikväll så ska nog köpa vin också. Man får ju unna sig på lördagar tänker jag. Haha nu när jag tänker på det borde jag typ gå och handla först, man blir ju svettig av det för man går upp och ner för en backe. Haha
 
Igårkväll, när jag borde ha pluggat, fastnade jag i köket med Angie och Veronica från Schweiz. Vi pratade en lång stund om allt möjligt. Typ våra språk, haha. Det är ju rätt kul hur lika men ändå olika språk och länder är. Sen spelade vi 'vem är jag' en stund innan de gick och la sig. Jag blev kvar i köket en stund och sen hängde jag på Filip, Bea, Arna och Marta. Vi satt på terassen och åt och pratade länge in på natten, så det var supertrevligt!
 
Imorgon är det söndag vilket betyder att nya elever anländer. Så vi får väl se ifall jag får en roommate or nah, nu ska jag ta tag i livet här. Hoppas allt är bra med alla er där hemma!
 
Salut!
 
 
 
Salut! Från ett 20+ gradigt Antibes eller ja Juan les pins. Har gått utan internet (förutom 4G) sen jag kom hit men NU har jag tagit tag i det. Imorgon är det fredag och det innebär att första skolveckan här är avklarad. Jag har lärt känna några stycken här, litegrann i alla fall. Inte så att vi är bästa vänner... det är väl mest ytliga bekanta hittills. Alla är i alla fall supersnälla och trevliga. Det enda som egentligen är rätt tråkigt är att alla fokuserar på sina studier. Inget fel med det men jag vill ju lära känna dem. Men aja, gör ju det här för att lära mig franska och för att lära mig att det är okej att vara själv. Så egentligen är det ju bara positivt att jag får hänga med mig själv, hur ska jag annars bli trygg med mig själv?
 
Än så länge har jag ingen rumskamrat men det kommer säkert. Det har ju sina för- och nackdelar att ha eget rum. Tråkigt för delar man rum så finns det alltid någon att prata med eventuellt umgås. Skönt för att jag slipper anpassa mig efter någon annan. Dessutom kan jag gå på toa med öppen dörr, ha två kuddar när jag sover (ena kudden är min pojkvän som jag kramar), har tillgång till alla galgar (begränsat antal), slipper lyssna på någon som snarkar etcetera etcetera. Men det blir långtråkigt, det blir det.
 
En rolig grej med mitt rum är att badrummet är uppdelat i två, verkar vara vanligt här i Frankrike då det var likadant i Paris. Så i ena delen har vi duschen OCH handfatet men INGEN toalett. Det betyder alltså att när man gjort sitt på toaletten behöver man gå över till duschrummet för att tvätta händerna, alltså haha, det går ju bra nu men tänk sen när(om) jag får en rumskamrat?!?! Det kommer bli väldigt intimt om den ena går på toa medan den andra är i duschen. För nu ska ni få höra: duschdörren är genomskinlig. Vi kommer bli såå bra vänner haha.
 
För övrigt måste jag säga att franska är svårt, så svårt. Alltså jag förstår mycket, det mesta faktiskt. Speciellt när jag läser och skriver det går liksom jättebra. Men så fort jag ska prata blir det jobbigt för jag blir liksom tagen på sängen, vet inte vad jag ska säga och allt bara blandas ihop till en röra. Aja det har bara gått en skolvecka så det lär ju bli bättre.
 
Nu ska jag kolla på senaste avsnittet av Riverdale är besatt!
 
Au revoir!