Ny vecka och nya tag! Imorgon är vi lediga och vad skönt det ska bli. Idag är första dagen sen i fredags som det är najs väder. Så idag efter vi jobbat låg vi och tog det lugnt i solen. Läste och myste med en av hundarna vid poolen. Lekte lite med hunden vilket var så kul! Eller ja tyckte jag inte Djana haha. För övrigt var det en geting som verkade tycka att jag doftade gott och jag fick panik, så när jag sprang därifrån barfota måste jag ha trampat på en pinne eller något annat för har så jävla ont under foten nu men inget sår... Aja efter våret häng i solen promenerade vi upp bland bergen till 950 meters höjd. Fin men något skymd utsikt hade vi. Sen sprang vi ner. 
 
Vi har precis ätit middag och sitter nu och kollar på någon zombiapokolyps-film med Brad Pitt i huvudrollen. Spännande, på spanska så en fattar ju inte allt men haha aja. Imorgon på vår lediga dag ska det såklart vara dåligt väder igen och åska... Kul ingen hike som vi hade tänkt oss. Men värre saker har väl hänt. 
 
Är rätt trött så kanske ska lägga mig tidigt eller så sitter jag uppe och hänger med till lägerelden, nu när jag ändå ska vara ledig imorgon tänker jag. Vi får se. Hoppas allt är bra med alla er där hemma! 
 
Hej på er! Igårmorse kom vi fram till Merlo, dock åkte vi till fel hostel haha så det var ingen där som förväntade sig två workawayers hahah! Men de visade oss gärna i rätt riktning och nu är vi här, idag var första jobbdagen och det gick fint, inte så mycket att göra så det blev lite långtråkigt men aja. Det gör inget man får helt enkört försöka hitta på saker att göra.
 
Det jag kan säga än så länge är att alla vi pratat med är supersnälla och trevliga. Alla kan inte engelska men vi försöker med spanskan, vilket Djana är ganska duktig på och jag övar. Så det går i alla fall framåt! 
 
Bussresan hit var i alla fall lång, sov inte så mycket kanske runt 4 timmar sammanlagt. Det var liksom en ganska bumpig och gropig väg. Djana däremot som kan somna mitt i en naturkatastrof sov bättre, kul att någon fick sömn. Sätena var i alla fall sköna så rekommenderar starkt expreso del oeste! Däremot mindre najs att ha fullvuxna män bakom sig som typ sparka en i ryggen... kunde inte luta mig bak tillräckligt. Aja, nog med klagosång! 
 
Merlo är i alla fall en otroligt fin stad och något gömd för omvärlden. Argentinarna känner nog till Merlo ganska bra men är inte riktigt några engelskspråkiga turister här, men det gör verkligen inget! Just nu är klockan 21.30 och vi är mitt i middagsfix, väntar på att kunna koka pasta och sen blir det läggdags. Upp imorgon igen och jobba 07.30. 
 
Hoppas allt är fint med alla hemma! Puss och kram ♥
 
Hey you! Det har gått några dagar här nu och vistelsen i Buenos Aires börjar lida mot sitt slut, imorgon kväll ska vi nämligen ta bussen till Villa Merlo (läses med J och inte som svenska villa). Det är en liten turiststad mellan San Luis och Córdoba i västra delen av Argentina. 
 
Dagarna här i BA har varit väldigt fuktiga och varma vilket i sig betyder svett i mängder. Herregud vad jobbigt det kan vara med värme. Men vi har överlevt, barely, men vi har överlevt tack vara AC:n i mitt rum. För den verkar alltid vara på haha till skillnad från den i Djanas rum som är på ibland. 
 
För det mesta har vi i alla fall tagit det lugnt, men vi har även hunnit se staden. Igår var vi ute och promenerade i totalt 6-7 timmar. Gick till Buenos Aires Cemetery och kollade på deras massiva gravplatser, såg Eva Perons grav och flera andras. Det var sjukt hur vackra gravarna var! Sedan promenerade vi vidare först till den japanska trädgården som var superfin! Ca 60 kr inträde per person, så det kändes helt klart värt! Sedan promenerade vi vidare till en annan park trodde vi, hamnade vid en kapplöpningspana och kände oss malplacerade. Hittade till slut en liten park där vi åt lunch i skuggan. Inte parken vi hade tänkt oss haha! Tåg som åkte förbi var femte minut. På kvällen gjorde vi middag, köpte godaste glassen på länge och hängde på takterrassen med en engelsman. 
 
Idag ska vi till La Boca, ett område med väldigt mycket färgglada hus. På vägen dit passerar vi 9 de Julio avenue med obelisken och även teatro colón. Nu ska vi bara boka bussbiljetterna sen kan dagen börja! Ha det fint!