Hey you! Det har gått några dagar här nu och vistelsen i Buenos Aires börjar lida mot sitt slut, imorgon kväll ska vi nämligen ta bussen till Villa Merlo (läses med J och inte som svenska villa). Det är en liten turiststad mellan San Luis och Córdoba i västra delen av Argentina. 
 
Dagarna här i BA har varit väldigt fuktiga och varma vilket i sig betyder svett i mängder. Herregud vad jobbigt det kan vara med värme. Men vi har överlevt, barely, men vi har överlevt tack vara AC:n i mitt rum. För den verkar alltid vara på haha till skillnad från den i Djanas rum som är på ibland. 
 
För det mesta har vi i alla fall tagit det lugnt, men vi har även hunnit se staden. Igår var vi ute och promenerade i totalt 6-7 timmar. Gick till Buenos Aires Cemetery och kollade på deras massiva gravplatser, såg Eva Perons grav och flera andras. Det var sjukt hur vackra gravarna var! Sedan promenerade vi vidare först till den japanska trädgården som var superfin! Ca 60 kr inträde per person, så det kändes helt klart värt! Sedan promenerade vi vidare till en annan park trodde vi, hamnade vid en kapplöpningspana och kände oss malplacerade. Hittade till slut en liten park där vi åt lunch i skuggan. Inte parken vi hade tänkt oss haha! Tåg som åkte förbi var femte minut. På kvällen gjorde vi middag, köpte godaste glassen på länge och hängde på takterrassen med en engelsman. 
 
Idag ska vi till La Boca, ett område med väldigt mycket färgglada hus. På vägen dit passerar vi 9 de Julio avenue med obelisken och även teatro colón. Nu ska vi bara boka bussbiljetterna sen kan dagen börja! Ha det fint! 

Kommentera

Publiceras ej