Den 15/7 så gick vi upp ganska tidigt för att åka ner till Bosniens kust. Efter några timmar i bilen så var vi äntligen framme i kuststaden Neum, som faktiskt är den enda staden i Bosnien som har kust. Det var helt sjukt hur vackert det var där. Det första vi gjorde var att kolla in rummen, ta in våra bagage och ta på oss badkläder. Hotellet vi bodde på hade en privat strand tillsammans med några andra hotell. Så vi la oss ner och solade i ca 10 minuter och sen bestämde vi oss för att bada, eftersom att det är saltvatten där så hoppade vi inte i, men dagen efter så sket vi i det och hoppade, gjorde volter och stod på händerna så vi blev vana med att få saltvatten i ögonen.
 
 
När vi hade badat i några timmar så gick vi upp till rummet och gjorde oss iordning, värt att nämna är att vi hade ett eget hotellrum, vid 20 tiden så promenerade vi in till självaste centrumet i Neum, gick runt lite och så åt vi pannkakor till middag, vi var inte jättehungriga så det blev perfekt som middag. Det här är i stort sätt vad vi gjorde alla dagar. Det var så härligt att ligga på stranden hela dagarna och att bada, att sen på kvällarna gå ut och sätta sig någonstans. Vi hade så himmlans roligt, skrattade en massa och det är klart att vi även bråkade en del... det blir ju så när man lever med varandra dygnet runt. Men mest skratt helt klart.
 
 
En dag så åkte vi dock in till Dubrovnik i Kroatien, det tog oss cirka två timmar att åka dit, det fanns mycket att se eftersom att vi åkte vid kusten, så himmlans fint var det! När vi väl kom in till Dubrovnik så parkerade vi bilen och sen tog vi oss bort till busshållplatsen och åkte buss in till självaste staden. Vi var inne i Dubrovnik i 3-4 timmar tror jag, kändes i alla fall som det. Det var helt sjukt varmt. Vi var inte runt och shoppade utan vi gick runt inne i gamla stan, som var jättevacker... men det var så varmt att man bara ville sätta sig vid en fläkt och och drick 3 l vatten. Det fanns en massa fina saker, så vi gick in i en butik precis innan vi skulle dra, i den butiken köpte jag, Djana och Djanas mamma en varsin väska, haha. Sen var vi nöjda. I slutet av veckan så åkte vi tillbaka till Konjic och var där resten av tiden tillsammans.
 
Liten "rolig" historia ang. den här bilden. Vi såg en skylt där det stod "The best view in the whole town→" så vi tänkte "amen okej, vi kommer säkert se en glimt av havet långt bort, men det är bättre än att bara se en massa hus" så vi gick åt det hållet. Och mycket riktigt så kom vi till stadens finaste utsikt. Det var en öppningen och när man gick igenom den så kom man ut till ett café och utsikten som var hav, hav och hav, vart man än kollade. Det var så himmlans vackert! Synd dock att vi inte satte oss på cafét där.