Jag är så äckligt trött på det här jävla tjatet om att det är flyktingarna och invandrarna som våldtar och sexuellt utnyttjar oss kvinnor. Lägg ner verksamheten.
 
För det första en person från ett annat land, eller med en annan etnicitet, är inte automatiskt en person som våldtar. Precis som det inte heller endast är män som våldtar, för det stämmer naturligtvis inte. Benägenheten till att sexuellt utnyttja en annan människa och stjäla dess liv sitter inte i etniciteten, men är en störning hos personen själv. Med andra ord en våldtäktsman kan vara etniskt svensk, gambian, indier, amerikan, ny zeeländsk, mexikan, colombian – ja faktiskt vilken etnicitet som helst.
 
För det andra, JA statistiskt sett har våldtäkter och det sexuella utnyttjandet ökat de senaste åren (även om det 2015 gick ner något). Det betyder däremot inte att våldtäkter och sexuellt utnyttjande ökat i praktiken. Det är bara så enkelt att allt fler vågar anmäla. Eftersom dagens sexualbrottslagar är MYCKET mer inkluderande än bara för 10 år sedan. Den som våldtar behöver till exempel inte vara en främling, en partner kan likagärna också begå sexuella övergrepp. 
 
För det tredje, SLUTA göra våldtäkt och sexuella övergrepp till en flyktingfråga eller invandrarfråga. Det är rent ut sagt fel. Dels är det rasistikt, dels diskriminerande men framför allt tar det bort ljuset från vad som är viktigast, någon har blivit utsatt för ett sexualbrott och det enda som kan diskuteras är "jävla invandrare som utnyttjar våra tjejer". Automatiskt blir det vår tids häxjakt och offrena blir bortglömda, återigen. Uppmärksamma istället sådant som är viktigt, det faktum att en person någonstans precis förlorat en stor del av sig själv och för alltid kommer vara rädd. Själv hade jag ALDRIG någonsin brytt mig om var förövaren kom ifrån men snarare att denne ska få sitt straff. Lägg ner.
 
Lägg ner verksamheten, en blir mörkrädd, och inte för att bli våldtagen av invandrare eller flyktingar – men för den rasismen som sprider sig i Sverige och hur den gör att de egentliga offrena blir bortglömda.