Bonjour mon amies! Yes franskan blir bättre haha, speciellt nu när jag har internet och det blir lättare att plugga. Sitter för tillfället ute på min balkong och har tagit tillfället i akt att plugga lite, I know på en lördag haha. Borde egentligen ha gjort det igår men det blev liksom inte av.
 
Efter det här ska jag i alla fall hoppa in i duschen och sen ta mig ner till spar (affären) och handla typ cola och något gott. Det lutar just nu åt brie, lite kex och någon god marmelad. Det låter på de andra som att det blir fest ikväll så ska nog köpa vin också. Man får ju unna sig på lördagar tänker jag. Haha nu när jag tänker på det borde jag typ gå och handla först, man blir ju svettig av det för man går upp och ner för en backe. Haha
 
Igårkväll, när jag borde ha pluggat, fastnade jag i köket med Angie och Veronica från Schweiz. Vi pratade en lång stund om allt möjligt. Typ våra språk, haha. Det är ju rätt kul hur lika men ändå olika språk och länder är. Sen spelade vi 'vem är jag' en stund innan de gick och la sig. Jag blev kvar i köket en stund och sen hängde jag på Filip, Bea, Arna och Marta. Vi satt på terassen och åt och pratade länge in på natten, så det var supertrevligt!
 
Imorgon är det söndag vilket betyder att nya elever anländer. Så vi får väl se ifall jag får en roommate or nah, nu ska jag ta tag i livet här. Hoppas allt är bra med alla er där hemma!
 
Salut!
 
 

Kommentera

Publiceras ej