Hej på er! Igår lämnade vi Argentina bakom oss och flög över till Santa Cruz de la Sierra i Bolivia. Det första vi la märke till är hur fuktigt och varmt det är. Alltså vi har knappt orkat göra något... Finns inte heller så mycket att göra här i Santa Cruz utan man måste ta sig utanför staden och där finns det lite nationalparker och så, som tyvärr verkar vara ganska dyrt att ta sig till. Men annars känns det bra att vara här, vi ska boka buss till Uyuni de salar som kort och gott är en saltsjö! 
 
I alla fall, de sista dagarna i Argentina spenderade vi på resande fot. Vi tog först en nattbuss från Merlo till Córdoba som var SJUKT varmt. Alltså vi snackar nästan 40 grader. Vi tog oss upp för några trappor till Parque Sarmiento och la oss och basically sov och lyssnade på podcast i 2 timmar. Sen samlade vi våra krafter och vårt varma vatten och letade upp en iskall glassbar och köpte glass. Där blev vi lvar i typ ytterligare två timmar innan vi orkade med lite sightseeing. Den natten tog vi nästa nattbuss till Salta där det också var varmt men svalare. Man kan gott och väl säga att vi längtar till strandhäng, men det dröjer till Peru. I Salta tog vi det mest lugnt, åt gudomligt god mat ena kvällen och gick till en lokal marknad. 
 
Ska försöka slänga in ett litet inlägg om Argentina i helhet. Vi reste inte runt så mycket men vi da känner att vi såg tillräckligt för denna gång. Självklart finns det så oroligt mycket att se, Argentina är ett väldigt stort land, men tyvärr fanns inte tiden eller pengar för allt. Men tills nästa gång, ha det gott vänner! 

Kommentera

Publiceras ej